PENTRU COMANDĂ TELEFONICĂ: +40 720 430 474

CONTACT MAIL: [email protected]

Comanda ta este rezervată pentru min.

Cartea este doar 54 de lei.
Dacă nu simți că te-a ajutat,
Primești toți banii înapoi!

Date de livrare

ProdusSub-total
Carte - Arta De A Te Iubi  × 54,00 lei
Împachetare Cadou  × 0,00 lei
Sub-total54,00 lei
Livrare
Total66,97 lei (include 4,64 lei TVA)
Adaugă și cartea “Gânduri Pentru Suflet” la comanda ta și beneficiază de 32% REDUCERE + TRANSPORT GRATUIT în România
*OFERTĂ DISPONIBILĂ DOAR ACUM*
“Gânduri Pentru Suflet” este completarea bestseller-ului “Arta De A Te Iubi”. Cu peste 100 de texte scurte care se îmbină perfect cu imagini atent selectate, cartea “Gânduri Pentru Suflet” te ajuta să îți iei zilnic doza de Motivație, Încredere și Curaj de care ai nevoie. Iar dacă o adaugi acum la comanda ta vei beneficia de 32% REDUCERE și TRANSPORT GRATUIT în România! (Această ofertă nu este disponibilă NICĂIERI altundeva pe internet!)
Preț: 47,00 lei
Adaugă și Agenda „Arta De A Te Iubi” la comanda ta și beneficiază de 15% REDUCERE + TRANSPORT GRATUIT în România
*OFERTĂ DISPONIBILĂ DOAR ACUM*
Agendă, Planner şi Jurnal. Toate în acelaşi loc. Conţine tot ce ai nevoie pentru a scoate tot ce e mai bun din anul 2024. Vei avea spaţiu pentru Recunoştinţă, Obiective, Program şi Reflectare. Iar dacă o adaugi acum la comanda ta vei beneficia de 15% REDUCERE și TRANSPORT GRATUIT în România! (Această ofertă nu este disponibilă NICĂIERI altundeva pe internet!)
Preț: 75,00 lei
  • Plătește cu numerar la livrare.

Prin plasarea acestei comenzi, confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile noastre și cu politica noastră de confidențialitate.

GRĂBEȘTE-TE! LA DATA DE 10 IULIE
STOCUL ACESTEI CĂRȚI ESTE REDUS

Completați toate câmpurile!

Știu că ești sceptic că o carte te poate ajuta atât de mult, așa că vreau să îți ofer garanția mea personală. Dacă citești ce scrie în carte și nu vei simți nicio schimbare, doar scrie-mi și îți voi da banii înapoi. Nici măcar nu trebuie să-mi spui motivul, iar eu nu-ți voi pune nicio întrebare. Fac asta pentru că nu mi s-ar părea corect ca eu să păstrez banii dacă pe tine nu te-a ajutat.

4.9

1731 Recenzii